Despre Pensiunea Muresan

Gandita la inceput ca si o oaza de liniste si un loc de refugiu pentru familie, Pensiunea Muresan, a devenit din ce in ce mai mult a tuturor, numerosi turisti care vin in Toplita optand pentru aceasta varianta de cazare.

Musafirii nostri sunt:

  • Famiilii cu copii care vin pentru cateva zile de relaxare, pentru aerul curat, curtea spatioasa in care copii se pot juca in timp ce adultii pregatesc gratarele in foisorul special amenajat;
  • Grupuri de petrecareti care de multe ori inchiriaza intreaga cabana, seara petrec pe cinste iar in timpul zilei pornesc in drumetii pe Calimani sau merg la o baie la strandurile din apropiere;
  • Pasionatii de schi vin in sezonul rece pentru a se bucura de iernile geroase si zapada abundenta ce caracterizeaza zona si mai ales de cele doua partiii de schi- una de dificulatate medie si una pentru incepatori;
  • Iubitorii de munte, natura si drumetii- Toplita poate fi punct de plecare pentru trasee in Muntii Calimani- fie mai scurte doar pentru a culege fructe de padure si a se bucura de frumusetea locurilor fie fie ceva mai dificile aventurandu-se pe culmile inalte ale varfurilor Negoiu, Izvorului sau Pietrosu.

Oricine este binevenit, toti revin cu placere iar noi ii intampinam cu ospiltalitatea si caldura specifice locului.

Capacitate si dotari

Pensiunea are o capacitate de cazare pentru 12 persoane, structurata astfel: o camera cu 2 paturi, o camera cu 3 paturi si o sectiune cu 3 camere cu trecere, cu 7 paturi. Camerele sunt doatate cu TV, cabana este inclazita cu centrala termica pe lemn, cu apa rece si calda curenta.

Bucataria cu acces liber are toate dotarile necesare, astfel incat vizitatorii pot opta intre varianta de a-si prepara singuri mancarea, varianta de pensiune cu mic dejun sau chiar pensiune completa.

Curtea este spatioasa, potrivita pentru jocuri in aer liber iar in foisorul de lemn se poate intinde masa pentru aproximativ 15 persoane. Iarna dealurile din apropiere se pot transforma in veritabile partii de sanius.

 
norvasc price at www.truedrugmart.com
Contact

Adresa:

Toplita, Statiune Bradul, str Magura nr 50/A

Telefon:

0753-991.991

Rezervari:

rezervari@pensiuneabanffy.ro

Coordonate GPS: N 46°54' 58.7” x E 25°20' 55.8”

Cazare hoteluri pensiuni pe turistinfo.ro